Unplanned

Contacteer ons

De film Unplanned is naar België gehaald door Pro Vita. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Unplanned Vlaanderen

Wij bieden hulp

Doorpraten

Medewerkers van Pro Vita en Levensadem staan voor je klaar. Dag en nacht voor urgente zaken (zoals na het innemen van de eerste abortuspil) en tijdens kantooruren als het minder dringend is, kunt u contact opnemen met:

Abortuspil ingenomen?

Heb je heel kort geleden de eerste abortuspil ingenomen en daarvan nu spijt, dan hoeft het nog niet te laat te zijn.

Er is namelijk een medicijn dat de werking van deze pil mogelijk kan terugdraaien. De Abortus Pil Stopper (APS-pil) moet binnen 48 uur na de eerste ‘abortuspil’ worden ingenomen. Het is daarom belangrijk dat je zo snel mogelijk contact opneemt!

Voor meer informatie en contact zie: www.abortuspilstop.nl

Ongewenst of ongepland zwanger?

Ben je zwanger en zijn de omstandigheden zodanig dat je een abortus overweegt? Neem dan contact op tijdens kantooruren. De

medewerkers van Pro Vita en Levensadem denken graag mee om oplossingen te vinden voor je problemen, zodat je je kindje kunt houden.

Nog steeds verdriet over een abortus?

Heb je ooit een abortus laten uitvoeren en voel je daarvan nog steeds de pijn? Of de ingreep nu kort geleden was of jaren terug, weet dat er vergeving is. Blijf er niet mee rondlopen. Samen met een van de counselors van Pro Vita en Levensadem kun je een verwerkingstraject ingaan, dat bij velen de vrede terugbracht. Bel of mail gerust tijdens kantooruren.

Heb je algemene vragen over abortus?

Bel of mail dan tijdens kantooruren en dan bekijkt een van de medewerkers wie daarop het beste kan reageren. Dat kan een hulpverlener zijn of een voorlichter.

Naam  
E-mail  
Adres  
Bericht